May 30, 2011

#DAY 76. Dear Winter..

Assignment still berlambak, tapi serius, memang aku takde semangat lansung nak menyiapkan semua benda-benda tuh. Sejuk, lapar, suasana yang kelam..pergh!memang sangat membantu membantutkan otak aku. Masa main game dan tengok movies, sumpah mata aku terang-benderang, segar-bugar. Buka je laptop nak buat assignment..PUF!!terus terpadam otak aku. Persetan apakah?!!!

Ada lagi +3000words untuk aku siapkan. Kalau nak score, lecturer aku cakap kena draft dulu or jot down point-point penting. Niat dah baik. Tapi, start je aku menulis, lain yang jadi..points entah kemana, draft entah kemana, fikiran pun entah kemana..

7

Diptych 3

4

Diptych 1

10

1

2 comments:

nurfarah nadiah said...

hahahahaha. ni amek note mase lecture ke, melukis bang? :p

farhad daud said...

melukis lorgh~~
ilmu xdpat, ni yg dapat..

Follow me on Facebook!

Search This Blog

Flickr!

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.

Get this widget at roytanck.com

Archives

Follow by Email

Followers

Total Pageviews

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP