May 19, 2011

#DAY 68. Just Random!


Seriously, sebenarnyer bagi aku, projek 365 ni tersangatlah mencabar. Ia memerlukan komitmen dan semangat yang sangat kuat. Tiap-tiap hari, daya imaginasi mesti kena gerak. Cari idea untuk projek nih. Kadang-kadang kalau beruntung, subject yang menarik tiba-tiba datang depan mata. Kalau tak, kena create sendiri. Kalau malas, macam ni la jadi nyer. Rumput depan rumah pun, boleh jadi. Walaupun nampak macam berat, tapi secara jujur nyer, projek ni tersangat2 membantu aku menambah baik aku punya skill dan imaginasi dalam mengambil gambar. Aku kira beruntung dapat meneruskan lagi projek nih, walaupun kadang-kadang gmbar ntah ape2 je. Takpe, ada beratus hari lagi untuk aku terus memperbaiki mutu dan kualiti dalam hasil karyaku. Ceewah!:D


1 comment:

nurfarah nadiah said...

good good. suka bila ada explanation hehe.. at least in the future boleh tengok balik ape yg kita dh tulis n tengok pencapaian kita time tu hehehe :p

Follow me on Facebook!

Search This Blog

Flickr!

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.

Get this widget at roytanck.com

Archives

Follow by Email

Followers

Total Pageviews

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP